Halloumispett och blomkålstabbouleh med pistagenötter
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 220 g Halloumi
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 200 g Gemsallad
  • 1 st Blomkål Färsk
  • 0.5 st Citron
  • 4 msk Olivolja
  • 2 st Tomater
  • 1 st krukor Basilika - färsk
  • 1 st krukor Persilja - färsk
  • 75 g Pistagenötter Skalade
  • 2 st Salladslök
  • 2 st Tomater
  • 2 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 tsk Sambal Oelek
  • 1 tsk Spiskummin
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.