blomkålshuvud, ibitar. Vispaihop ägg, ost, salt och krydda. Doppa blomkålsbitarnai äggsmeten, rulla i ströbröd så att de täcks och lägg sedan på en bakpappersklädd plåt
Skär blomkål och broccolii buketter. Lägg grönsakerna i en ugnssäker form. Koka dem lätt ca 3 min och häll av vattnet. Skär zucchininiskivor och stek ca 1 min på varje sida. Gratinerai nedre delen av ugnen ca 25 min. 500 g blomkål. 250 g broccoli. 250 g zucchini. 2½ dl Arla Köket® riven ost gratäng. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g blomkål 250 g broccoli 250 g zucchini 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 5 dl Kelda® bechamelsås 2½ dl Arla Köket® riven ost gratäng
Det här är en klassisk lunch när vi är på landet, och eftersom vi alla råkar älska sparris blev det sparristill lunch inte bara en utan två gånger förra helgen
Happy Friday vänner. Tystnaden är påtaglig. Vilket ställe. jag ska visa er mer sedan. Jag är här med Malin och idag ska vi jobba lite med ett gemensamt projekt efter frukost innan det avslutas med lunch och jag beger mig hem igen
Lägg sedan blomkåleni en ugnssäker form och sedan champinjonerna osv som du stekt över allt. Under tiden hackar du champinjonerna, löken, korven eller om du valt bacon grovt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.