En fantastisk rätt med milda smaker av timjan, smör, vit tryffelochsparris. Koka sparrisenoch rödbetorna, var för sig, mjuka i vatten med lite salt och en klick smör
Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svart tryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svart tryffelmed italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Förra gången pappa och Marie var hemma hos oss på middag blev en det en riktig saftig burgare som vi serverade med brieost, pesto, sparrisoch rotfrukter i ugn
Jag värmde smör, grädde och vitchoklad i micron på svag värme tills allt smält samman,. Sen fick smeten stå i kylen över natten, jag rullade dem och sedan rullade dem i rostad kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.