Ingredienser Portioner. 4 250 g sötpotatis 200 g halloumiost 2 dl matyoghurt 1 kruka sallad Att ha hemma 2 ägg 3/4 dl ströbröd 1/2 tsk chiliflakes 1/2 tsk spiskummin 1 msk olja 4 port ris eller annat gryn 1 vitlöksklyfta salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Halloumi original 5
Den här spenatlådan med fetaost är min version av något som ska likna en spenat och fetaostpaj. Vi käkade den mumsiga "pajen"/ lådan med oliver och en blandad sallad
Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Börja med vitlöken. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Det frasiga brödtäcket gör man lättast i en matberedare med kniven monterad. Börja med vitlöken. Servera med kokt potatis, broccoli och Kelda fisk- och skaldjurssoppa som sås
Mixa vitlöken i matberedaren med kniven monterad. Servera fisken med potatispuré och sallad. Fördela blandningen över fiskpaketen och stek fisken i mitten av ugnen tills täcket fått fin färg, 15–20 minuter
Servera fisken med kokt potatis, citronsås och haricots verts. Tina fisken om den är fryst. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.