Blomkåls- och beauforttimbal
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl fint hackad scharlottenlök
  • 6 stycken
  • 1-2 msk smör
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 krm riven muskot
  • 2 dl riven beaufort- eller gruyéreost
  • 5 ägg
  • 2 dl mjölk uppkokt med 2½ msk smör
  • 5 dl kokt blomkål
  • krossad
  • 1 huvud
  • Smör till formarna
  • 6 timbalformar som rymmer 1½ dl
  • 12 remsor av bakplåtspapper
  •  
  • Tillbehör
  • Lite hyvlad mimoletteost el goudaost
  • Rödbetsskott
  • Crema de balsamico

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.