Tillsätt vinäger och lite socker samt smaka av med salt och peppar (nymalen svartpeppar är gott). Skinkschnitzel eller utbankad fläskfilé blir också gott
Sover alldelens för länge så nu ska vi börja ställa klockan så vi inte blir för lat. Nu ska det bara upp lite hyllor i scraprummet så då är väl i stort sett allt klart (för stunden i alla fall)
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Veckomatsedeln blir veckans lunchtips. lite lättare mat. det blir liksom för mycket mat. Strö över pinjenötterna och avsluta med att ringla över oljan och strö över en liten nypa salt och peppar
Sen blev det som vanligt en middag med ett recept på bloggen, det blev lite japanskt inspirerat. Idag har det varit en regnfri dag och det blev en tur till Svenljunga nya superfina lekplats… kommer ett inlägg i morgon
med lite hackade nötter. Det mina vänner blir farligt gott kan jag lova. … Men det kompenserades med råge igår när jag testade att baka in en 200 g marabou dajm kaka i smördeg
Dessutom ville jag blanda i lite grönkål, som jag hade köpt på Bondens förra lördagen. Det blir en ganska såsig rätt, så det räcker att komplettera med kött, så är middagen klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.