Tillbaka till storstan nu, over and out. När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) detgodastejag ätit på längen
Blanda ihop och smaka dig fram med citronen, det ska smaka mer syra än olja. Jag stekte köttet i cm tjocka skivor i smör/olja, het panna, salt och nymalen peppar och det behövdes bara en kortis på varje sida och sedan fick det vila några minuter
Lägg ner dadlarna, mangon och solrosfröna och mixa en stund tills det blir väl blandat. Rulla dem i en blandning av kakao och lakritspulver och kyl ett par timmar
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kan vara blanddetgodastejag bakat i lchf-väg
Hacka vitlöken och blanda alla kryddorna. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.