Black eyed peas soul salad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g black eye-bönor, avrunna
  • 11 dl lättorkade körsbärstomater, avrunna och strimlade
  • 11 rödlök, fintärnad
  • 11 msk bladpersilja, finhackad
  • 11 msk färsk oregano, finhackad
  • 1400 g fetaost
  • 13 msk olivolja
  • 12 msk balsamvinäger
  • 11 msk dijonsenap
  • 11 msk honung
  • 1 flingsalt och svartpeppar
  • 1 ca 400 g black eye-bönor, avrunna 1 dl lättorkade körsbärstomater, avrunna och strimlade 1 rödlök, fintärnad 1 msk bladpersilja, finhackad 1 msk färsk oregano, finhackad 400 g fetaost 3 msk olivolja 2 msk balsamvinäger 1 msk dijonsenap 1 msk honung flingsalt och svartpepparLägg bönor, tomater, rödlök, bladpersilja, färsk oregano och fetaosten i en stor bunke. Vänd mycket varsamt runt med händerna. Vispa ihop olja, vinäger, dijon, honung med lite salt och svartpeppar. Ringla över salladen och vänd runt med lätta händer och lägg över i en salladsskål. Låt stå svalt till servering. Servera vid sidan av en het gumbo.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.