Först ut är detta glutenfria bröd. Dela den i två och arbeta till runda bröd med hjälp utav mjölet. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt. Arbeta degen i maskin med degkrok i cirka 5 minuter tills du har en jämn och fin deg. Låt jäsa under bakduk i cirka 30 minuter, sikta med resten utav mjölet och snitta degen med en liten vass kniv
11 dl glutenfria havregryn. 1Glutenfria havregrynVärm ugnen till 175 °C. 1Smörj och bröa en ugnsfast gryta som rymmer ca 3 liter, med smör och havregryn
Glutenfriasaffransbullarmed vaniljfyllning. Glutenfria bullar med vit choklad. Dock ingen hembakad, jag har inte hunnit med det ännu men nästa helg planerar jag att fylla frysen med dessa godingar
För att få plats med fyllningen kan man gröpa ur bullen med en tesked. Glutenfria semlor. Riv mandelmassan grovt och blanda med några matskedar ovispad grädde till lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.