Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Berra nästintill sörplade i sig såsen direkt ur skålen. Jag skulle inte säga att vi brukar det, för jag är lika dålig på traditioner som att hålla reda på födelsedagar
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Även om det är trevligt att föreställa sig Jamies läspande engelska inlevelsefullt berätta tips och tricks medan han fingrar på precis alla ingredienser
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Det kanske låter märkligt, men jag tycks visst aldrig tröttna på just den kombinationen, men om jag gör det får ni gärna förekomma mig och tipsa om er favoritmacka i kommentarerna – eller kanske berättaom era egna frukostfunderingar
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Mixa (i matberedare. Jag älskar att baka men det blir alltför sällan eftersom jag inte är så förtjust i sötsaker själv och har för liten frys och för få kafferep
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Själv ligger jag just nu och sover som bäst efter en natts jobb. Om ni skulle få lite tid över i helgen så rekommenderar jag er att baka lite bröd och inte vilket bröd som helst utan detta
Det kan ju knappast klassas som mat. Efter alla dessa år som lchf-are känner jag nästan avsmak för den fabriksgjorda gelatin- socker- och smakämnesröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.