Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Så idag färdigställde jag kakreceptet och provade att göra lite olika varianter. Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram)
Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Köp boken här… Receptet nedan från boken är till en lyxig favoritkaka. Vem älskar inte morotskaka. Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
1Morotskaka340 g morötter, finrivna (ca 6) 300 g vetemjöl (5 dl) 5 g bikarbonat (1 tsk) 7 g bakpulver (1. 5 dl) 2 lime (rivet skal)Morotskaka. Sätt ugnen på 180 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.