Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
. Nu är det mer än inne med pulled pork. Redan förra midsommar så gjorde jag pulled BBQ Chicken till en tävling, som jag faktiskt vann med det receptet
If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
Blanda samman alla ingredienserna och din glaze är klar. Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Det första man behöver är en grill med lock (typ Weber) så att man kan grilla med indirekt värme. Helst ska man kunna kontrollera luftflödet med ställbara ventiler och ha koll på rökens temperatur med en termometer
Putsa fläskfilén och gnid in den med hälften av BBQ-såsen, salta och peppra. 11 dl bbq-sås. 1600 g fläskfilé 1 dl bbq-sås 2 tomater 100 g grillad paprika 0,5 chili 0,5 gul lök 200 g vitkål 0,5 vitlöksklyfta 1 dl yoghurt 1 avokado 1 dl kokta blandade bönor 1 salladslök 1 citron olivolja salt och pepparSätt ugnen på 230 grader
N. ä. r. j. a. g. n. u. d. å. i. s. k. o. m. e. t. p. l. H. c. b. q. -. R. h. v. ,. y. ". B. Q. 1. f. (. 3. 4. 0. F. x. z. ). ö. 2. ½. A. J. K. D. P. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.