Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
Gör så här. Blanda alla ingredienser i en skål, vispa ihop till en slät glaze. Pensla på glazen under tiden ni steker eller grillar ert kött er fisk, era grönsaker eller kyckling
Droppa lite balsamicoglaze över och servera till ett gott bröd. Rostade fikon med parmaskinka, ruccola och balsamicoglaze4 färska fikon 1 msk olivolja 4 dl ruccolasallad8 skivor parmaskinka ¾ dl balsamvinäger2 msk honung2 msk smörsaltpeppar 1
Linda vildsvins proscuiutto runt två sparrisar och lägg upp på assiett och toppa med balsamicoglaze. -)4 port8 stora fina sparrisar4-8 skivor vildsvins proscuiutto (beroende på storlek)balsamicoglazeoljasmörsaltGör så här
Börja med att blanda balsamicoglazen. Lägg upp små bitar av chèvre på samma fat tillsammans med finhackade färska örter och ringla på balsamicoglaze så att det blir vackert på tallriken
Ringla över balsamicoglaze och servera genast. 2 msk balsamicoglaze. Värm ugnen till 225 grader. Skala och skär rotsaker och potatis i bitar, man kan blanda eller använda endast en rotsak eller enbart potatis om så önskas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.