Det här är vad jag tänker på för att lyckas medrisotto. Jag älskar att göra risotto. Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Caulifloatsmed kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
Vi är ju stora fans av Nigellasrisotto och har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg JamieOliver på tv göra tre nya varianteri söndags, så var viinte sena med att prova på en av dom
Nu äntligen så lyckades maken hitta ett recept som liknade den vi åt då, men våra smaklökar har hjälpt till att ändra lite på receptet och i lördags gjorde vi denna risotto och är galet nöjda med resultatet
Men inte kantareller den här gången utan hederligachampinjoner som du kan plocka i nästan vilkenbutik som helst - i en krämigrisottomed purjo och bacon
Krämigrisottomedkyckling och svamp är en av minafavoriter när det kommer tillrisotto. Jag älskar verkligenrisotto och det går att varierai all oändlighet
Mumsigt, kladdigt, och lagom onyttigt och extra gott med ett glas rödtjut, mums fillibabba. Om ni planerar eran helgmat så kan jag tipsa om denna risotto
Sjud risotton sakta på svag värme under omrörning. Servera i djupa tallrikar eller skålar och toppa med resten av räkorna, rucolasallad och lite extra parmesanost
Italien möter Sverigei denna goda risottomed västerbottenost och skogschampinjoner. Risotto är en favorit och jag är väldigt stolt över att jag fick beröm av risottoproffset Marcus Aujalay under en tävlingiSveriges mästerkock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.