Avokadopasta med basilika, parmesanochrostade pinjenötter. Twitter mullrar på och bland alla upprörda röster kommer också en del fina humoristiska korn - som konkurrenten Garofalos (om den nu var sanktionerad, lite oklart) "Vi struntar i vem du gör det med så länge du gör det al dente" och "no matter if you like farfalle or maccheroni - just love", en fri kärleksförklaring i stil med Emma Green Tregaros regnbågsnaglar från friidrotts-VM i Moskva
Avokadopasta med basilika, parmesanochrostade pinjenötter. Twitter mullrar på och bland alla upprörda röster kommer också en del fina humoristiska korn – som konkurrenten Garofalos (om den nu var sanktionerad, lite oklart) ”Vi struntar i vem du gör det med så länge du gör det al dente” och ”no matter if you like farfalle or maccheroni – just love”, en fri kärleksförklaring i stil med Emma Green Tregaros regnbågsnaglar från friidrotts-VM i Moskva
Späd med lite av vattnet, häll i salt och fond. Hacka lök och vitlök och fräs i olja. Fräs tomaterna och spenaten i lite olja och rör ner i riset tillsammans med osten
Ta bort skorpan från parmesanenoch hyvla den med en potatisskalare. Ta bort de grövsta stjälkarna från rucolan eller spenaten, bryt dem i lagom stora bitar, skölj i rikligt med kallt vatten, låt dem rinna av och torka på en kökshandduk
Toppa salladen med den hyvlade parmesanenoch de rostade pumpakärnorna. Blanda saften från den halva citronen med en halv deciliter olivolja, malen svartpeppar och lite salt
Smakerna av underbart god av vitlök ochparmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårta med tryffelglasyr ochrostade pinjenötter. )Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötter och ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.