Pensla torskenmed lite av smöret. Arrangera torskbitarnaochrödbetorna på ett fat. Skeda över det brynta sojasmöret och garnera med färsk hackad koriander
Jag blir hungrig igen bara av att skriva ner detta recept… Smörstekt torsk… Torskfiléerna steks i en rejäl klick äkta smör, (nästan så man kan ösa fisken med smör medan man steker)
Jag fick tag på fin torskfilé, tjock som torskrygg men till mindre än halva priset, när jag lämnade butiken hade jag även fått med mig några ostron och havskräftor
500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering
torsken på metal folie på en bakplåt med vitvin, citronsaft, dill och rikligt. torsk. sin sida och bad mig att utveckla fler matlådor med fisk och skaldjur
betornamed örtsalt och malen svartpeppar. Lägg betornamed. Salta torskenmed. ett samarbete med One Incredible AB som är ett media företag och ska hjälpa mig
Koka upp broccolin och panera torskenmed sesamfrö samt salt och citronpeppar. Torsk. Älskar kantareller, de stektes i smör och kryddades med lite salt och peppar
Pensla med HP-sauce och krydda med salt och peppar. Lägg upp och ringla över lite olivolja. Lägg fänkål, palsternackor och delikatesspotatis i en ugnsfast form och blanda med olivolja
Smaka av med salt och peppar samt en klick smör. Red av med maizena. Skala potatis ochbetor, dela ned i mindre bitar, vänd i olivolja, timjan, vitlök, salt och peppar
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.