Bakad torsk med kantareller och inlagda betor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g färsk torskfilé
  • 30 g smör
  • 2 dl vitt vin
  • 1 msk oregano
  • 400 g kantareller
  • 1 knippe minimorötter
  • 1 dl grädde
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk fänkålsfrön
  • ½ msk kummin
  • 1 dl äppeljuice
  • 5 dl kycklingbuljong
  • 2 gulbetor
  • 2 rödbetor
  • ½ dl ättika
  • 1 dl socker
  • 1½ dl vatten
  • 1 msk senapsfrön
  • Svartpeppar
  • Salt
  •  
  • Servering
  • Ev kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.