torskrygg. Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Pensla torskenmed lite av smöret. Arrangera torskbitarnaoch rödbetorna på ett fat. Skeda över det brynta sojasmöret och garnera med färsk hackad koriander
Lägg upp den krämiga spetskålen på tallrikar och toppa med den stekta torskfilén. Lägg över fisken på ett fat och täck med folie för att hålla fisken varm
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Om du har torskryggmed skinn lägger du ner torskenmed skinnsidan ner och öser sedan ovansidan med smör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.