Bakad spaghettipumpa med innehållsrik och grönsaksförstärkt köttfärsröra
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 - 25 kcal
  • 4,2 g kolhydrater
  • 5 g kolhydrater
  • 700 g spaghettipumpa
  • lite flingsalt
  • 450 - 500 g nötfärs av svenskt kött
  • ½ medelstor gul lök
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 1 liten purjolök, ca 120 g 1 stor röd paprika
  • 1 tetra tomatkross från Mutti, 370 g 2 msk osötad tomatpuré
  • 2 tsk BBQ citronmix - eller annan valfri krydda (kolla in det här inlägget)
  • salt och svartpeppar från kvarn
  • smör/olivolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.