Bakad potatis med lax och räkröra
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 14 dl lätt crème fraiche
  • 14 tsk dijonsenap
  • 12 msk kapris
  • 12 syrliga äpplen
  • 1200 g kallrökt lax
  • 1100 g skalade räkor
  • 14 msk hackad gräslök
  • 11-2 msk riven pepparrot
  • 1 Salt
  • 1 Peppar
  • 14 bakpotatisar 4 dl lätt crème fraiche 4 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 syrliga äpplen 200 g kallrökt lax 100 g skalade räkor 4 msk hackad gräslök 1-2 msk riven pepparrot Salt PepparBlanda en sås av crème fraiche, senap och kapris. Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i små tärningar. Skär laxen i tunna strimlor. Blanda ner äpple, lax och räkor i såsen. Tillsätt gräslök och pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Nagga bakpotatisen och baka i micron ca 10-15 minuter. Fördela röran i bakpotatisarna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.