Jag har förberett några inlägg de kommande dagarna, och om jag är någorlunda vid mina sinnens fulla bruk så dyker de upp även om jag varken kommer att baka eller laga så mycket mat
Skala, kärna ur och skär pumpan i klyftor. Rosta i 220 grader varm ugn 20 minuter. Kör till en slät puré med en mixerstav tillsammansmed smör, olivolja, salt och peppar
Mysmiddag kan man ha vilken kväll i veckan som helst. Att slösa med god manchego och dricka gott vin till gör att jag glömmer vilken höststorm som helst
Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på mitten och ta ut fröna. Lägg på en plåt med den skurna sidan ner och låt den gräddas i cirka en timme, till de är mjuka
Det blev en ganska rejäl bit pumpa kvar sedan jag hade gjort min vegetariska pumpa- och morotsröra häromsistens, och den bestämde jag mig för att baka i ugnen och servera tillsammans med en innehållsrik och grönsaksförstärkt köttfärsröra