Jag tycker cheesecake är supergott men eftersom att jag alltid brukar göra en fryst variant så var jag lite skeptisk till hur denna bakade kaka skulle vara
Tipsar om en superenkel och snabb variant på somrig cheesecake. Vid servering så anordnar du i glas med blandade färskabär och grovkrossade digestivekex
Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och rör ihop det med kexen. Färskabär av olika slag. Grädda i 25-30 minuter, låt kallna och garnera sedan medfärskabär
Täck medbär och/eller frukt. Smula kexen och blanda med det smälta margarinet. Till exempel blåbär, hallon, aprikos, jordgubbar, körsbär, kiwi och vindruvor
När Patrik fyllde år i slutet av oktober så bjöd vi på den här cheesecaken istället för tårta. Smula digestivekex fint (lägg dem i en påse och mangla dem med en kavel), bröa formen med hälften av kexkrosset
Spritsa på italiensk maräng och dekorera medfärskabär. Cheesecaketårtamed kardemumma och rabarberkompott, täckt av italiensk maräng och toppad med svenska bär
Garnera din cheesecakemed valfria bär och bärsås. För en hög cheesecake. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.