8-10 bitar 300 g mandelmassa 150 g rumsvarmt smör 3 rumsvarma ägg 2 dl färska hallon smör till formen Till servering 500 g färska jordgubbar 2 dl vispgrädde 1 krm vaniljpulver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Tipsar om en superenkel och snabb variant på somrigcheesecake. Vid servering så anordnar du i glas med blandade färskabär och grovkrossade digestivekex
Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och rör ihop det med kexen. Färskabär av olika slag. Grädda i 25-30 minuter, låt kallna och garnera sedan medfärskabär
Täck medbär och/eller frukt. Smula kexen och blanda med det smälta margarinet. Till exempel blåbär, hallon, aprikos, jordgubbar, körsbär, kiwi och vindruvor
När Patrik fyllde år i slutet av oktober så bjöd vi på den här cheesecaken istället för tårta. Smula digestivekex fint (lägg dem i en påse och mangla dem med en kavel), bröa formen med hälften av kexkrosset
Häll fyllningen i den kalla pajskalet och garnera med färsk frukt eller bär. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad medfärska jordgubbar och flingsalt
Garnera din cheesecakemed valfria bär och bärsås. För en hög cheesecake. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Den är ganska söt, servera gärna med lite färskabär. En ljuvlig cheesecakemed en knäckig smak. Strö bären jämnt över smeten och avsluta med resterande kakdegen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.