Tipsar om en superenkel och snabb variant på somrig cheesecake. Vid servering så anordnar du i glas med blandade färskabär och grovkrossade digestivekex
Krossa kexen i en matberedare, smält smöret och rör ihop det med kexen. Färskabär av olika slag. Grädda i 25-30 minuter, låt kallna och garnera sedan medfärskabär
Täck medbär och/eller frukt. Smula kexen och blanda med det smälta margarinet. Till exempel blåbär, hallon, aprikos, jordgubbar, körsbär, kiwi och vindruvor
Häll fyllningen i den kalla pajskalet och garnera med färsk frukt eller bär. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad medfärska jordgubbar och flingsalt
Garnera din cheesecakemed valfria bär och bärsås. För en hög cheesecake. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Den är ganska söt, servera gärna med lite färskabär. En ljuvlig cheesecakemed en knäckig smak. Strö bären jämnt över smeten och avsluta med resterande kakdegen
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. När det gäller frukt och bär så finns det ingen säsong som överträffar sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.