Enkelt och perfekt att förbereda och ha i kylen innanservering. 6 portioner. 200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färskahallon eller andra. - Läs hela inlägget här 6 portioner. 1,5 dl vispgrädde. 0,5 tsk vaniljpulver eller. 0,5 vaniljstång. 250 g färskahallon eller
Häll lite av blåbärskoket över varje cheesecake och garnera med resten av bären. En av de som jag tycker passar bäst att göra det med är frozen cheesecakemed bär
Garnera medfärskahallonvidservering. Låt cheesecaken stå att stelna i kylen minst en timme. Rör osten mjuk och blanda den medlimeskal, socker och crème fraiche
Dekorera tårtan över hela ytan innanserveringmedfärska eller tinade bär. Jag valde att göra cheesecakenmedvanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimenteramed smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Idag har det varitsuperfint väder och solen har varit så varm och skön idag . Nu är de sommar. Idag har det varitsuperfint väder och solen har varit så varm och skön idag
Du kan byta ut jordgubbarna mot färskahallon eller pistage nötter t ex. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad medfärska jordgubbar och flingsalt
Precisinnanservering tar du bort ringformarna och dekorerar varje cheesecakemed några hallon. Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan iringformarna
Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag ivanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Men hans fickinte vara medibild för han förstod interiktigt dendär "varvnings"-tekniken, haha. Varva vaniljkvarg, halvkrossade frysta hallon och valfri sort smulad digestivei ett sött glas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.