En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser
Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt. Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd
Min svåger & svägerska är hejare på det där med grillning. Alltid supergott och jättemycket mat. A gör den godaste coleslaw jag smakat på och givetvis har jag sett till att komma över receptet
Det ska vara stans bästa burgare. Det buzzas mycket om Lily's Burger just nu. Det kändes rätt att ta med min underbara vän Rose-Marie dit med tanke på hennes amerikanska bakgrund
1. Forma färsen till fyra burgare. Salta och peppra väl. Grilla eller stek burgarna cirka 3–4 minuter på var sida och pensla med barbecuesås mot slutet
Lök. Skiva löken i tunna skivor. Koka upp ättika, socker och vatten med senapsfröna. Lägg ner hälften av löken i lagen och låt den ligga och dra så länge som möjligt
skövdenyheter. Jamaican jerk chicken, är vanligt förekommande i Karibien. Givetvis ska kycklingen egentligen grillas, långsamt & länge, men nu blev det en variant i ugnen i stället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.