Bred på mer avokado och toppa med lökringar och fetaost. Men smeten blev alltid antingen för lös och föll därmed sönder i pannan - eller så blev resultatet tvärtom torrt och smaklöst
Allan visar tecken på att bara både nöt- och äggallergiker. ) eller bbq-sås. 4 dl brödsmulor (mixa 3-4 skivor bröd i en blender tills du får smulor). I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser. 4 dl brödsmulor (mixa 3-4 skivor bröd i en blender tills du får smulor)
Tryck till burgaren med en stekspade. Låt rullen ligga i kylen i minst 4-5 timmar men gärna över natt. Jag brukar steka till ungefär 58-62 grader, då är den lite lätt rosa. Ca 13-14 dl vetemjöl. 10 gram smör att pensla med. Forma 8-12 bullar beroende på vilken storlek du vill ha. Lägg på plåt med bakplåtspapper, låt jäsa ytterligare ca 25-30 minuter. In i mitten utav ugnen, efter ca 8-10 minuter när de fått fin färg, sänk till 175 i ytterligare 8-10 minuter. Ca 13-14 dl vetemjöl. 10 gram smör. ca 25-30 minuter In i mitten utav ugnen, efter ca. 8-10 minuter när de fått fin färg, sänk till. 8-10 minuter Låt svalna på galler
Min svåger & svägerska är hejare på det där med grillning. Alltid supergott och jättemycket mat. A gör den godaste coleslaw jag smakat på och givetvis har jag sett till att komma över receptet
1. Forma färsen till fyra burgare. Salta och peppra väl. Grilla eller stek burgarna cirka 3–4 minuter på var sida och pensla med barbecuesås mot slutet
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.