En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Och idag hade jag tydligen kommit till den punkt i livet då jag återigen kände mig redo för att ta upp kampen mot veggoburgaren
I torsdags kväll efter att vi grillat hamburgare flög det in en papegoja i garaget, en väldigt vacker, grå nymfparakit som någon släppt ut, förlorat eller bara valt att ”göra sig av med”
Idag grillade vi burgare i värmen, vi har haft hela 20 grader här idag, inte illa för att vara mars. Min svåger & svägerska är hejare på det där med grillning
Forma färsen till fyra burgare. 1. Salta och peppra väl. Grilla eller stek burgarna cirka 3–4 minuter på var sida och pensla med barbecuesås mot slutet
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.