800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Halstradtorskryggmed dill, pepparrot, gröntäpple & brynt smör. Klassisk lätthalstradtorskryggmed enkla med smakrika tillbehör så som dill, pepparrot och gröntäpple
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Riktigt snabblagad lyxmat4 Personer600gr torskrygg25 gr smörpepparotsalt, socker och pepparsalta och sockra torskryggarna några timmar innan det är dags att laga den. 600gr torskrygg
Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrot och dill. 1 dl pepparrot, finriven. 600 g kokt potatis, i skivor 200 g skalade räkor 4 kokta ägg, grovhackade 1 rödlök, skivad 1 dl pepparrot, finriven 1 dl plockad dill 200 g smör salt
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot och skirat smör. Recept 2 personer- ca 175-200g torskrygg/person. ca 175-200g torskrygg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.