Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform medden feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Om ni väl börjat göra denna är det svårt att tycka om denman köper i butik efteråt. Det låter simpelt och det är det men jag lovar att det är en kalas efterrätt
Ansa ärterna och koka dem någon minut. Tänk på attlaxen också bidrar med sin sälta. Tillsätt champagne, vatten, grönsaks-, hummer-, fiskfond och lagerblad
Det här är den bästa tiden (tillsammansmedjulen) på året enligt mig och jag vill inte attden ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder medskratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar medskrattsom får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.