Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
O la la, fredag. Testa nu den här, lovar att dina gäster vill ha receptet. Ja, det var för den här godsaken jag utsatte mig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Långkok är något som har blivit väldigt populärt de senaste åren och jag märker att de recept jag har gjort har blivit väldigt populär den senaste tiden
5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
utan väldans smidigt attha allt färdigt när gästerna väntar. Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Kan inte annat än att älska stället. Hur har din varit. Brunch. Urban Deli. Say no more. Bland kuddar och lastpallar, intog vi en lång brunch utomhus på Urban Deli i Sickla
Jag följer det inte alltid till punkt och pricka, men det är bra attha något att utgå ifrån. Sedan jag senast skrev om hur jag håller liv i mina surdegar har jag ändrat mig lite, jag tänkte därför det kunde vara dags för en uppdaterad version
Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Har du inte tid att stå i köket och mecka med desserten har Fia som driver bloggen Frufe lösningen. Med Påsken som kommer om mindre än en vecka är det verkligen dags att planera maten och dessertbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.