Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Börja medatt lägga gelatinbladet i blöt. Pressa i lime saften tillsammans med kokosmjölken. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Både att bre på en macka, toppa sin sallad eller en kokt ägghalvamed eller rulla in en ostbit i. Gott med lite blandat och kidneybönorna ger fin färg om du, som här, använder dem i en variant på hummus
För några år sen så gräddade jag Krabbelurer lite då och då och vi åt till lyxig fika hemma men framförallt så hade vi med oss Krabbelurer på utflykter men sen har jag glömt bort dem under en lång tid för att i förra veckan när vi skulle till Mariebergsskogen plötsligt komma på dem igen
Om du plockar ut den rena mängden kolhydrater från vitt bröd och på samma sätt med broccoli så att du har samma mängd rena kolhydrater från både brödet och broccolin, så höjer kolhydraterna från brödet ditt blodsocker mer än de från broccolin
Jag tycker att kallrökta korvar är ett jättegott pålägg. Har nästan alltid någon variant hemma. De innehåller mer kött än innan och torkas längre - båda sorterna röks över alspån, och resultatet är verkligen gott
Blanda alla ingredienser i en shaker och fyll den med is. Garnera på valfritt sätt. Skaka tills drinken blivit kall och sila upp i ett isfyllt glas (förslagsvis ett Hurricane-glas)
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Tänk påatt inte låta grädden koka utan den ska bara värmas upp. Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Jag gillar pajer men det är inte så ofta jag gör dem, de är perfekta att ta till när man har många gäster… en buffé med olika pajer är inte så dumt, då kan man ta vad man gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.