110 personer
Ingredienser 4 äggvitor + 4 äggulor 3 dl vispgrädde, eller mellangrädde 1 dl strösocker 1,5 dl punsch Dekor: 100 g mörk chokladPunschglass i glas 1. Vispa var för sig i tre skålar äggvitorna hårt, äggulor + socker pösigt och grädden medelhårt.
2. Rör
ner punschen i äggulorna och vänd ner vispgrädden.
3. Vänd
och blanda till sist ner äggviteskummet.
4. Häll
upp i glas eller plastmuggar, täck med plastfolie och frys 2–4 timmar.
5. Dekor:
Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikro och häll den i en strut av smörpapper eller i en engångsspritspåse. Spritsa krumelurer på ett bakplåtspapper. Låt dem stelna. Lossa krumelurerna försiktigt med hjälp av en kniv och dekorera glasen vid serveringen.
Klicka på moussen och ställ ini kylen minst tre timmar eller över natten. Fördela ut blåbär i botten av fyra glas och spara ett tilldekoration på toppen
Köttfärslimpa är perfektatt förbereda och sedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vidtillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Om du vill kan du smaksätta direkt när du gör den, om du vet att du bara kommer att använda den tillexemplevissmoothies kan du haiingefära, vanilj, kanel eller liknande för att ”hotta till den lite”
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så attpistillernafinfördelas. Det kan hända att just din deg behöver flera decilitermindre mjöl än vad som står angivet
Det bör väl betyda att det kanske var litelyxigare och lite godare än "vanlig" vardagsmat. Så ikväll lyxade vitill det med Färsk Pasta fylld med karl johansvamp och tryffel (ICA), lufttorkad skinka, vitlöksstektaskogschampinjonern och getostsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.