Punschglass i glasEn klassiker, perfekt att ha till reds i frysen!
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • äggvitor + 4 äggulor
  • 1 vispgrädde, eller mellangrädde
  • 1 strösocker
  • 1 punsch
  • 1 mörk choklad
  • 110 personer Ingredienser 4 äggvitor + 4 äggulor 3 dl vispgrädde, eller mellangrädde 1 dl strösocker 1,5 dl punsch Dekor: 100 g mörk chokladPunschglass i glas 1. Vispa var för sig i tre skålar äggvitorna hårt, äggulor + socker pösigt och grädden medelhårt.
  • 2. Rör ner punschen i äggulorna och vänd ner vispgrädden.
  • 3. Vänd och blanda till sist ner äggviteskummet.
  • 4. Häll upp i glas eller plastmuggar, täck med plastfolie och frys 2–4 timmar.
  • 5. Dekor: Smält chokladen i ett vattenbad eller i mikro och häll den i en strut av smörpapper eller i en engångsspritspåse. Spritsa krumelurer på ett bakplåtspapper. Låt dem stelna. Lossa krumelurerna försiktigt med hjälp av en kniv och dekorera glasen vid serveringen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.