Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Om du är som jag och har en nästan läskig fetisch på snören och omslagspapper så har du dessutom lite cellofan, silkespapper och band hemma, och då är du plötsligt en sån där folk börjar snegla snett påföratt du liksom är sån där JOBBIGT perfekt gäst
färsk salvia, hackad. Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Ett stort antal kockar från norr till söder i landet har intervjuats om trender i köken. Det är underbart att detta nu syns på svenska gourmetkrogar och att unga i hela landet ägnar sig åt inläggningar
Låt stå liten stund, detta gör du föratt lättare få ut pannacottan ur glaset. Vänd sedan upp och ner på glaset och förhoppningsvis ploppar/ glider pannacottan ut
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super attha, förattha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.