Frasiga vårrullar med två dippsåser
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20-23 ark vårrulledeg, ca 12 x 12 cm 50 g glasnudlar, tunna 250 g kycklingfärs olja, till stekning 150 g vitkål, strimlad 150 g morot, riven 1 klyfta vitlök, stor riven 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk färsk ingefära, riven 1,5-2 msk ostronsås 2 msk japansk soja rapsolja, till stekning/fritering av vårrullarna salt svartpeppar, nymalen
  • 1 Hoisin- och mango chutney-dipp1 dl hoisinsås 2 msk mango chutney 0,5 msk japansk soja limesaft, efter smak salt
  • 1 Sojadipp0,75 dl japansk soja 0,5 tsk honung 0,5 msk risvinäger 1 tsk sesamolja 1 tsk sesamfrön, rostade 1 msk färsk koriander, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.