Toast skagen - Fredrik Erikssons recept
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g räkor, färska med skal
  • 12 äggulor
  • 11 tsk vitvinsvinäger
  • 11 tsk dijonsenap
  • 12,5-3 dl matolja
  • 1 salt
  • 1 cayennepeppar
  • 140 g smör
  • 14 toast
  • 120-50 g löjrom
  • 1 dill
  • 11 citron
  • 1500 g räkor, färska med skal 2 äggulor 1 tsk vitvinsvinäger 1 tsk dijonsenap 2,5-3 dl matolja salt cayennepeppar 40 g smör 4 toast 20-50 g löjrom dill 1 citronVispa ihop äggulor, vinäger och senap. Slå sedan på oljan i fin stråle och smaksätt med salt och cayennepeppar. Skala räkorna och hackad dem mycket grovt. Blanda ner räkorna med ca 1 dl majonnäs, beroende på hur du önskar konsistensen. Smörstek toasten gyllenbruna och lägg sedan på räkröran. Bred ut löjrommen ovanpå och toppa med en dillvippa. Servera med citron.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.