Förrätter/tapas

Förrätter/tapas

Minipizzor på smördeg med inkokt rödlök, getost och valnötter

Minipizzor på smördeg med inkokt rödlök, getost och valnötter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st smördegsplattor 3 st rödlök(ar) 1 olivolja 0,5 dl balsamicovinäger 0,5 dl strösocker 150 gram soltorkade tomater , i olja 1 dl tomatpuré 200 gram getost 100 gram valnötter 1 st timjan , färsk 0 st flingsalt 0 st svartpeppar Köp receptet
Tonfiskslider med mangosalsa

Tonfiskslider med mangosalsa

1 mango 1 röd chilifrukt 1 salladslök 1 rödlök 2 avokador 4 stjälkar färsk koriander 1 limefrukt salt peppar 240 g tonfisk, i 4 bitar 1 msk olja 1 tsk chilipulver 4 skivor bröd (sliderbröd) 4 salladsblad
Tartar av salmalax

Tartar av salmalax

Skär gurkan på längden i fyra bitar. Skrapa bort kärnorna med en sked. Skär resten i små tärningar, blanda med citronsaft, vinäger,  strösocker  och salt och låt stå en stund