Vi toppade vår gryta med mangoraita. Så jag letade fram kokboken Våra bästa GI-recept. Tillsätt eventuellt mer vatten, yoghurt, hackad koriander, limesaft och smaka av med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 300 g kycklingfilé 1 msk olivolja 2 msk riven ingefära 1 hönsbuljongtärning (1 tärning = 2 msk kycklingfond) 3/4 dl basmatiris 4 dl vatten 500 g djupfrysta wokgrönsaker 400 ml kokosmjölk salt och peppar färsk koriander 1 lime Till servering bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Har hittat en blogg som ger mig massor med inspiration och tips gällande matlagning. Även om jag inte äter direkt LCHF längre är det massor med fina recept
Tillsätt currypasta och rör om så att den blandar sig med mjölken. Skär bönorna i bitar och tillsätt dem tillsammans med skivad chili och kaffir limeblad
Här kommer i alla fall en fräsch kycklingsoppamedasiatiska smaker och och mycket grönsaker. Krydda med salt och svartpeppar och låt sedan löken fräsa med en minut innan du tillsätter morötter, champinjoner, sambal oelek och strösocker och låter fräsa en minut
En het, värmande, krämig soppa medasiatiska smaker. Jag har till och med smygstartat att ”hösta” lite och lagar soppa, grytor och långkok var och varannan dag nu
Det här är en enkel, asiatiskkycklingsoppa som följt med mig sen jag flyttade hemifrån. En tom kha gai innehåller traditionellt en hel radda med fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.