Ingredienser Portioner: 4 300 g kycklingfilé 1 msk olivolja 2 msk riven ingefära 1 hönsbuljongtärning (1 tärning = 2 msk kycklingfond) 3/4 dl basmatiris 4 dl vatten 500 g djupfrysta wokgrönsaker 400 ml kokosmjölk salt och peppar färsk koriander 1 lime Till servering bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Ingredienser Portioner. 4 4 port äggnudlar 1 röd paprika 1/2 purjolök 1 burk minimajs (à 425 g) 1 msk riven färsk ingefära 1/2 dl sweet chilisås 2 msk japansk soja 1/2 dl vatten ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 500 g frysta wokgrönsaker Thai 1/2 msk röd currypasta 2 msk olja 500 g nötfärs 1 tsk salt till köttfärsen 400 ml kokosmjölk 1 dl vatten 1 kruka färsk koriander 1 lime salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Har hittat en blogg som ger mig massor med inspiration och tips gällande matlagning. Ninas LCHF. Även om jag inte äter direkt LCHF längre är det massor med fina recept
En het, värmande, krämig soppa med asiatiska smaker. Oj oj vad sommare hänger kvar i år hörrni. Många är nog glada över det, men jag hör till den där skaran som ÄLSKAR hösten mest av alla årstider så jag tycker att den gärna får komma nu
Det här är en enkel, asiatiskkycklingsoppa som följt med mig sen jag flyttade hemifrån. Det här är min avskalade vardagsversion som jag gärna gör en trött kväll, då kycklingsoppan är klar på några få minuter och smakar kanoners
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.