Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna penne rigate) 1 gul lök ca 500 g blandfärs 1/2 msk olja salt peppar 1 vitlöksklyfta 1 tsk oregano 500 g passerade tomater 2 1/2 dl vatten 1 köttbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 1 dl chilisås eller ketchup 1 1/2 dl riven ost Till servering 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan
Lägg över med löken. Skölj och strimla kålen. Lägg över med resten. Fräs kålen och ärtorna någon minut. Lägg över med resten eller blanda allt i samma stora wok eller panna du stekt i
Lägg i kokosmjölken och vispgrädden späd med vatten till rätt volym. Hacka löken, lägg alltsammans i en stor skål eller gryta, häll på ketchup manis och curry pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.