4 large
yellow onions, peeled and sliced into 1/4 inch slices
olive oil
1/2 teaspoon
thyme, chopped
salt and pepper to taste
1 cup
of heavy cream
2 teaspoons
dijon mustard
1/2 cup
of asiago cheese, grated
4 large
yellow onions, peeled and sliced into 1/4 inch slices olive oil 1/2 teaspoon thyme, chopped salt and pepper to taste 1 cup of heavy cream 2 teaspoons dijon mustard 1/2 cup of asiago cheese, grated
Idag är det Kanelbullens Dag. En dag som många av er säkert väljer att fira med underbar doft av nybakta bullar och en eller två nybakta dylikar tillsammans med ett glas mjölk
Clean the pork belly and drain. In a large bowl, mix all the ingredients for sauce well. Marinate the pork belly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge
För några år sedan hade jag tackat nej till brysselkål, men idag äter jag det gladeligen. Konstigt hur smakerna kan ändras, inte har det väl med åldern att göra
Ställ lökarna i kylskåpet någon timme innan ni ska använda dem om ni vill ha en mildare smak. Skiva lökringarna i ungefär 1,5 cm och separera dem en och en och låt dem torka ovanpå en duk
Preheat oven to 425 degrees Fahrenheit with two racks in the middle positions. On a quarter pan or small baking dish, toss the whole baby tomatoes with 2 tablespoons olive oil and a sprinkle of salt and pepper
0SHARESFacebookPinterestTwitter. On cold winter days I crave for two things. hot chocolate, and a warm soup – although not preferrably both at the same time
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.