Aprikos och fikonbröd
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lägg
  • och
  • 120 g torkade fikon
  • och
  • 120 g torkade aprikoser
  • 3 timmar
  • 15 g Jäst
  • 250 g Kallt vatten
  • 500 g Vetemjöl
  • 125 g Gr
  • 25 g Honung
  • 20 g Linfrö
  • 75 g Surdeg
  • av råg
  • 15 g Olivolja
  • 12 g Salt
  • 65 g Torkade Aprikoser
  • 65 g Torkade Fikon
  • 250 g Vatten
  • 5 g Jäst
  • 80 g Surdeg
  • av råg
  • 350 g Vetemjöl
  • 230 g Gr
  • 6 g Ma
  • 6 g Ma
  • 6 g Ma
  • 8 g Salt
  • 2 timmar
  • 10-15 minuter
  • 50 g Rårivet äpple
  • 100 g Vatten
  • 200 g Rågmjöl
  • 35 gradigt vatten med mjöl och äpplet
  • 200 g Rågmjöl
  • 200 g (2 dl) Vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.