Måndag betyder förstås vegetarisk igen här på bloggen, och idag får det bli en härlig och innehållsrik, ljummen sallad med belugalinser och grönsaker, toppad medsoltorkade körsbärstomater och frasstekt, mandelpanerad tofu
Förutom att använda tofun till den här rätten, brukar jag dessutom ha den på mackan, konsistensen påminner lite om keso ochmed lite örtsalt på en god rostad macka är jag lätt i sjunde himmelen
Strö över spenaten och krydda med oregano. Recepten till de flesta av rätterna jag lagade till buffén finns redan på denna blogg, men jag tänkte att jag skulle komplettera med några av de som inte finns med
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Aromsmör med tomat och basilika. Aromsmör medsoltorkade tomater till. Pesto med västerbottenost. Lägg smör, tomater, basilika, pesto och tomatpuré i matberedare och kör samman
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkade tomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkade tomater
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkade tomater och örtkryddor. Soltorkade tomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Fördela spenat, feta ochsoltorkade tomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.