Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Vitlöks- & citronsmör. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden. Till mozzarellasalladen hade jag gjort vitlöksbröd på vik-vila-brödet från i går
den smarriga bön- och halloumisalladen och i fruktsallader. Skala apelsinenoch skiva den. De har sålt granatäpplen väldigt billigt på vårt Ica under hösten, så jag har shoppat med mig ett hem då och då och haft det i mat t
Det är ljuvligt-vansinnigt-så-in-i-bombens-VÄRLDSGOTT. Halvera dom, dressa med olivolja, lite hetta av sambal oelek, och så en halv burk marinerade vitlöksklyftor och lite av marinaden från burken
Koka upp grädde, honung, saffran ochapelsinskaloch häll över chokladen. Jag älskar denna tid innan jul när man får stå i köket och göra godis efter godis
Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.