KalkonbröstKryddakalkonbröstet med timjan, dragon, salt och peppar. Ta ut kalkonbröstet och låt det vila tio minuter, skär sedan upp i centimetertjocka skivor och servera
Skär ett snitt längs med kalkonbröstet och lägg i fyllningen. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst 2,5 dl gula russin 70 g pistagenötter 1 klyfta vitlök 0,5 dl whisky salt peppar
kalkonbröst skuret i cm-tjocka skivor. Grönsaksvinägrett. Blanda en vinägrett på 1/3 vinäger och 2/3 olja, färsk dragon, schalottenlök, salt och peppar
Salta och peppra kalkonbrösten och bryn dem i stekpanna tills de fått gyllene färg. 700 g kalkonbröst. Skär kalkonbrösten i 0,5 cm tunna skivor. 700 g kalkonbröst
Varför har jag inte köpt hem kalkonbröst tidigare. Kalkonbröst visade sig ju vara både mört, saftigt och smakrikt, att det dessutom är magert är en trevlig bonus
Marinad till kalkonbröstet. Ett kalkonbröst på drygt 2 kg tar ca 2-2,5 timmar. 2,2 kg kalkonbröst eller. Bland ihop marinaden och lägg i dubbla plastpåsar i minst 3 timmar men gärna över natten upp till ett dygn
Hemma igen, denna morsdagsafton, åt vi helstekt kalkonbröst med sparris, tryffelolja och gruyereost och några av penséerna utanför ytterdörren som sjunger på sista versen
600 g kalkonbröst i skivor à 2 cm. Blanda ihop marinaden och marinera köttet i minst 30 minuter. Torka av marinaden från köttet och grilla det ca 6 minuter på varje sida
1-2 st kalkonbröst (räkna ca 125 g per person). 3) Stek kalkonbröstet lätt så att den får en stekyta, lägg den i en form och sätt in den i ugnen tills temperaturen mäter 63-65 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.