KalkonbröstKryddakalkonbröstetmed timjan, dragon, salt och peppar. Ta ut kalkonbröstetoch låt det vila tio minuter, skär sedan upp i centimetertjocka skivor och servera
Hemma igen, denna morsdagsafton, åt vi helstekt kalkonbröstmed sparris, tryffelolja och gruyereost och några av penséerna utanför ytterdörren som sjunger på sista versen
Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskynoch den marinerade broccolin. Tillagar man bitarna hela med termometer och låter köttet vila ordentligt efteråt så blir det riktigt saftigt och gott
Smaka av med salt och peppar. Mixa alla ingredienser med mixerstav till en slät crème. Skala och hacka löken, strimla grönkål och riv majrovaoch rör ner i såsen
Smaka av med salt, peppar och lite honung. Tillsätt tomater, buljongtärning och persilja. Servera den nykokta pastan med tomatsås, nystekt halloumi och gärna en rejäl näve sallad
Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskynoch den marinerade broccolin. Skär tomaterna i tärningar och stek dem tillsammans med balsamvinäger och honung i lite olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.