Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Toppa sen medräkor, ägg, rödlök, pepparrot ochdill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Rör runt och servera med potatis, toppa medägg, räkorochdill. Gör den då lite festligare och använd färsk torsk, kanske en laxbit, färska räkormed skal och färsk dill
Här har jag tillagat äggenmed syrlig smetana, ett smärre fång av dilloch finhackad lök. Knäck i äggenoch toppa med ytterligare en klick av smetanaröran
Börja medoch ställa fram räkorna på tining om du har frysta räkor. När riset är kokat blandar du det med räksåsen och dekorerar lite fint med dina nykokta ägg som du delat i mindre klyftor
Börja med en klick majonäs lägg, sedan på rom och räka, dekorera med lite dill. Skala äggenoch skär av toppen och botten och ställ dem på ett serveringsfat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.