1. Baka två stora eller 4–5 mindre kladdkakor (se Susannes recept här). 2. Frosting. Väl smaksättning med choklad eller citron efter din personliga smak
När man har mycket socker i kladdkakan är det bra att lyfta chokladsmaken lite, dels för att balansera det söta, men även för att framhäva chokladsmaken framför sockret
Utan tvekan är detta den godastekladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Bre den över kladdkakan och ställ den ett par timmar i kylen. Så stolt över min 12 åriga dotter som gjorde en kladdkaka till oss med en massa polly i och en glasyr över
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.