Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
(När kakan börjar få lite yta och inte ser ut som en smet satte jag igång varmluften för att snabba på tillagningen) Ta ut kakan när den känns torr med en sticka i kanten
Rör ner grädden i chokladsmeten. Kakan SKA vara wobbly och kladdig, den blir bra i kylen sedan. Prova den här och glöm inte att recensera här nedan om ni provat den och rekommenderar den
Utan tvekan är detta dengodaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Den var jättegod men oxå söt. Beroende hur kladdig du vill ha den. Sjud upp grädden. Och lägg i chokladen och blanda tills du får en fin och blank topping
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.