Hösten har verkligen kommit till Stockholm nu, det är gul/orange/röda höstträd överallt. Det betyder att det är hög tid att byta ut alla sommarfräscha rätter till varmare och mysigare höstmat
Pulled pork i coca cola med lök, timjan, oregano och ost i en baguette som slutligen doppas i biffens egna, långkokade spad… Mind blown helt enkelt, som bloggaren själv beskriver receptet ovan
Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut och om inte alltför många timmar är det dags för fredagsmys. Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk
Vi skall se till att ni kan starta hösten med bra filmtips och goda bakverk. Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm
Så, då är ordningen återställd i världen och det är åter fredag och dags att fira helg. Vi tänkte nämligen att det kunde passa inför denna helgen, helgen då melodifestivalsyran börjar sin resa genom vårt land
Hösten är långt gången och idag är det dags för vintertid. Vilken tur att det finns så mycket underbar mat att laga, jag tror nästan att hösten är min favoritårstid när det gäller råvaror
Micke har lagat färdigt fasaden på baksidan och jag har mest sprungit runt och fixat tusen saker som måste göras + att jag har jobbat med tavlorna inför nästa helgs hantverksmarknad på Alsters Herrgård utanför Karlstad
Nu känns det verkligen som att hösten har kommit. Här har det regnat nästan hela veckan och varit allmänt kyligt i luften, och mer och mer löv börjar att falla från träden
Vacker och höstig persikopaj med kolasmak. Denna soliga söndag avslutas med en persikopaj med kolatouche, jag fullständigt älskar dessa dagar då man har tid i köket att strosa runt och plocka och greja och liksom kreativiteten skapa något under tiden man håller på
Dottern slutar gymnasiet och de två lite yngre slutar nian. Först tänkte jag ett tag vara lat och köpa cateringmat av en italiensk kock jag känner till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.