Som när man äter denna och vet vad den innehåller. Att det kan bli såhär gott utan socker och massa tillsatser får mig (iallafall för stunden) att tycka vi är knäppa som stoppar i oss annat
En elev till mig som var i USA i våras hade köpt med sig peanut butter chips därifrån (det är typ som chocolate chips med med jordnötssmör istället) och jag har funderat på vad jag skulle baka med dom
Ingredienser1 dl eko kokosolja från Holistic1 dl kakaopulver2 msk eko honungNågra frysta hallonGör så härHäll burken med kokosolja under rinnande varmt vatten en liten stund så att oljan blir lite lösare
En läcker choklad- och kokoskaka som bakas med traditionella ingredienser – men som ändå inte innehåller så stor mängd strösocker, vetemjöl, smör eller mjölk – vilket gör den lite mindre ohälsosam
Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.